Національний форум охорони здоров’я

18 жовтня відбудеться Національний форум охорони здоров’я, на який з’їдуться делегати від медичної спільноти, зокрема і Вільної профспілки медичних працівників України, пацієнтських та громадських організацій, а також представники центральної влади та органів місцевого самоврядування.

У рамках дискусійної платформи обговорять нагальні питання подальшого розвитку вітчизняної системи охорони здоров’я, зокрема щодо потреб реформування галузі. 

Основним завданням Форуму є вироблення узгодженої позиції щодо шляхів комплексного реформування сфери охорони здоров’я, спрямованого на створення національної системи охорони здоров’я, орієнтованої на пацієнта; системи спроможної забезпечити медичне обслуговування громадян України на рівні розвинених європейських країн.

До участі у заході запрошено представників медичної спільноти з усіх регіонів України, органів місцевого самоврядування, очільників виконавчої влади на місцях, представників Адміністрації Президента, уряду, Міністерства охорони здоров’я, Національної академії медичних наук, профспілкових організацій та роботодавців, громадських професійних медичних, фармацевтичних та міжнародних організацій, які опікуються питаннями охорони здоров’я.

Місце проведення: м. Київ, алея Героїв Небесної Сотні, 1 у приміщенні Міжнародного центру культури і мистецтв (Жовтневий палац). Початок реєстрації учасників Національного форуму охорони здоров’я розпочнеться о 10:30.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *