КВПУ звертається до Володимира Гройсмана

28 квітня, у Всесвітній день охорони праці та напередодні Дня міжнародної солідарності трудящих, Конфедерація вільних профспілок України провела  масштабну акцію в Києві. На жаль, за весь час протесту до  профспілківців не вийшов жоден урядовець, хоч потужний голос трударів не можна було не чути з владних кабінетів. Одразу після протесту КВПУ надіслала лист Прем’єр – міністру України Володимиру Гройсману.


 

Прем’єр – міністру України
                                                                                ГРОЙСМАНУ В.Б.
Шановний Володимире Борисовичу!
28 квітня під стінами Міністерства соціальної політики України з нагоди Всесвітнього дня охорони праці та Дня міжнародної солідарності трудящих Конфедерацією вільних профспілок України була організована акція. У ній взяло участь кілька тисяч трудівників різних галузей і регіонів, зокрема шахтарі, металурги, медики, освітяни, залізничники, студенти, підприємці та інші.
Вони хотіли почути відповіді на наболілі питання – коли буде погашено заборговані зарплати, створено належні умови праці, припиниться скорочення робочих місць та інші.
Проте високопосадовці Міністерства соціальної політики проігнорували акцію й до її учасників ніхто з них не вийшов, тому ми не мали змоги вручити там свої вимоги.
У зв’язку з цим було ухвалено рішення йти до Кабінету міністрів України, щоб вручити вимоги. Але, на жаль, і представники уряду проігнорували протестуючих, тому ми їх надсилаємо і вимагаємо вжити всіх заходів для виконання вимог учасників акції та письмово повідомити про це КВПУ.

Голова

Конфедерації вільних

профспілок України                                                       М.Я. Волинець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *